Конфиденциальность

Угода про конфіденційність

1. Дана Угода про конфіденційність (далі Угода) діє для інтернет-порталу https://tonna.news (надалі «Сайт») між  Користувачем Сайту (далі Користувач) та Адміністрацією Сайту (надалі Адміністрація).

Користувач Сайту повністю підтверджує його згоду із даною Угодою.  Публікувати інформацію на Сайті може любий користувач Інтернету.

2. При використанні Користувачем Сайту, Адміністрація здійснює збір і обробку наступних даних Користувача:

2.1. файли cookie;

2.2. ір-адреси;

2.3. параметри та налаштування інтернет-браузерів;

2.4. інформацію про з’єднання, трафік, а також дату, час, тривалість інтернет-з’єднання;

2.5. ПІБ, email, номер телефону і т.п.

Ці дані є знеособленими і не відносяться до персональних даних. Автоматичні рішення при обробці даних про відвідування сайту з журналу відвідування сайту не мають правових наслідків для відвідувачів.

3. Адміністрація може включати зібрані дані до журналу відвідувань (лог-файлів) з моменту, коли відвідувач вперше відвідав Сайт. Строк зберігання даних становить період, протягом якого відвідувач відвідує Сайт, а також п’ять наступних роки після останнього відвідування відвідувачем Сайту.

4. Адміністрація може здійснювати обробку даних про відвідування Сайту будь-якими способами з метою визначення тематики та вдосконалення якості матеріалів видання, підготовки звітів для рекламодавців щодо кількості показів банерної та іншої реклами.

5. Адміністрація може використовувати знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів; для проведення статистичних досліджень.

6. Адміністрація має право передати дані, повністю або частково третім особам без повідомлення про це відвідувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сайт; новому власнику та/або Адміністрації Сайту для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою.

7. Під час відвідування Сайту, на інтернет-сторінках Сайту можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.1, 2.2, 2.4 та 2.3 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сайту (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);

7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook, тощо);

7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);

7.4. інші ресурси.

8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

9. Оброблення даних здійснюється у приміщеннях, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. Адміністрація приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту даних, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що знаходиться у приміщеннях із обмеженим доступом.

10. Адміністрація має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою https://tonna.news/konfidencialnost і будуть обов’язковими для відвідувача Сайту через 10 днів від дня такої публікації.

11. Суб’єкти персональних даних мають всі права, визначені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних», зокрема:

11.1. право відкликати згоду чи вносити застереження до згоди яка надається чи яка була надана;

11.2. право на доступ до своїх персональних даних, право заперечення щодо обробки персональних даних суб‘єктів, право вимагати виправлення чи знищення персональних даних суб‘єктів, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

11.3. право на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.

12. Користувачі мають право звертатися зі скаргами щодо обробки персональних даних до Державної служби України з питань захисту персональних даних (контактні відомості див. www.zpd.gov.ua) а також застосовувати заходи правового захисту.

13. Користувач має право звернутись до Адміністрації з проханням про видалення його текстових статей або коментарів частково або повністю. Користувачі можуть звернутися до Адміністрації за електронною поштою: info@tonna.news

Поделиться с друзьями
Tonna.news